Friskvård

Hos oss på Solna simhall kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag till motionssimning, vattenträning, crawlkurs eller privat simlektion.

 

Vi har avtal med friskvårdsförmedlarna:

  • Benify
  • ePassi
  • Wellnet
  • Edenred

 

Till ditt friskvårdsbidrag erbjuder vi dig:

Motionssimning: 12 st 25-metersbanor med olika tempo (motion/snabb). Få träningsformer utmanar hela kroppen så som simning gör. Kombinationen av styrka, kondition och teknik gör sporten till en lika rolig som krävande aktivitet. Simning är skonsamt för kroppens leder och muskler och lätt att anpassa efter egen förmåga.

Vattenträning: Skonsam men tuff träning där vi har vattnet som motstånd. Olika redskap som hantlar, frisbee, aquanoodle eller wet belt kan användas under passen. Vattenträningen körs i simhallen eller i någon av våra varmvattenbassänger, och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har mer erfarenhet av träningi vatten - vår vattenträning passar alla!

Crawlkurs: Vi erbjuder crawlkurser både för dig som är nybörjare inom crawl och vill lära sig grunderna, och för dig som har stor erfarenhet av simsättet sedan tidigare men vill fördjupa dina kunskaper och bli mer självmedveten om din tekninska utvecklingspotential. Crawlkurs steg 1&2 avser 7 tillfällen á 45 minuter, och crawlkurs steg 4 avser hela 14 tillfällen á 90 minuter.

Privatlektion, simning: Privat simlektion är för dig utan förkunskaper som vill kära dig simma från grunden, i din egen takt med dina egna förutsättningar. Vi erbjuder privat simlektion som 1 separat tillfälle, eller som en serie på 5 tillfällen som med fördel bokas in under en period av ca. 5 veckor, så att du på egen hand hinner träna på de moment du senast gått igenom med din instruktör. Du simtränar gratis under privatsimningsperioden. 1 tillfälle avser 45 minuter, och lektionen kan hållas antingen i stora bassängen, alternativt i en av varmvattenbassängerna (bassäng 2) beroende på vad du och din instruktör anser bli bäst för Dig.

 

Betalning:

Om du får friskvårdsbidrag från din arbetsgivare via Benify/ePassi/Wellnet/Edenred så registrerar du ditt köp i respektive leverantörs app - är det krångligt så hjälper vi dig så klart i receptionen!

- Beställning i Benify kan göras utan att befinna dig på plats hos oss, beställning börjar gälla 7 dagar efter lagd beställning.

Beställning i ePassi är giltig max. 15 minuter efter lagd beställning i appen, varför du behöver befinna dig på plats hos oss när du lägger denna.

- Beställning i Wellnet kan göras utan att befinna dig på plats hos oss, beställning börjar gälla 7 dagar efter lagd beställning.

- Friskvård via Edenred görs på plats i receptionen med det "betalkort" arbetsgivaren förser den anställda med, som är laddat med friskvårdsbidraget.

- Om din arbetsgivare inte är ansluten till någon av dessa friskvårdsleverantörer så betalar du vanligtvis själv ditt köp av friskvård på plats i receptionen, och skickar därefter in det kvitto du får av oss till arbetsgivaren som betalar ut summan till dig i efterhand. Kontrollera innan ditt köp med din arbetsgivare vilka regler som gäller för just din anställning!

 

Varmt välkommmen till en hälsosammare vardag med oss på Solna simhall!